Coolermaster

Cooler Master - Vi skapar betydelsefull innovation

VÄLJ SJÄLV

Snygga chassin, högpresterande kylsystem och kringutrustning för gaming

MasterBox MB530P

Butiksfärdig.

Konfigurera ditt nästa PCSpecialist-system Cooler Master MasterBox MB530p - butiksfärdig estetik, sidopaneler av härdat glas, adresserbara RGB-fläktar och mer.

Ta reda på mer

MasterCase SL600M är arbetsplatsens mittpunkt, med utrymme för en krävande gamingkonfiguration. För tystare gaming och svalare brusreducering.

Ta reda på mer

Cooler Master är kända för att tänja på gränserna för datorchassin. I en ny serie sammansmälts ny teknik och design med nya funktioner. COSMOS C700M är en produkt av högsta kvalitet som har tillverkats med COSMOS allra mest avancerade teknik.

Ta reda på mer

Välj ett dubbelt tillvägagångssätt. Detta är Cooler Masters vattenkylning för processorer med ett nytt utseende och helt egen design. Unna din processor deras karakteristiska och kompakta kylare med dubbla pumpar.

Ta reda på mer

Genom MasterKeys Lite L Combo med RGB får du två spelenheter med enastående funktioner. Utrustad med lysande RGB-belysning i olika zoner som du kan anpassa med valfri färg. MasterKeys Lite L Combo ger dig RGB-upplevelse och prestanda i ett enda paket.

Ta reda på mer

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.