Raising the bar(s)

Cosmos c700m

med RGB-belysning, aluminiumpaneler, en stigarkabel och härdat böjt glas.

Höj ribban med Cooler Master Cosmos C700M – en unik ingång i Cosmos utbud, med RGB-belysning och en rad nya funktioner. Konfigurera ditt PCSpecialist-system med Cooler Master Cosmos C700M redan idag för ett enastående och elegant chassi till ditt datorbygge.

Konfigurera nu

Cosmos

Lanseringen av COSMOS C700P år 2017 satte en ny standard för modularitet, tänjde ytterligare på gränserna för datorkonstruktion och banade väg för lanseringen av COSMOS C700M.

COSMOS C700M har utvecklats med tanken om att utmana den traditionella strukturen i datorchassin, och det omarbetade COSMOS-ramverket uppmuntrar till strukturexperiment. Genom att ta modulariteten ett steg längre, samtidigt som COSMOS kännetecken bevaras, har COSMOS C700M konstruerats av en böjd sidopanel i härdat glas och inkluderar seriens ikoniska aluminiumhandtag.

Raising the bar(s)

Strukturens frihet och stödet för unik grafikkortsmontering gör det möjligt att börja konstruera på fri hand så snart COSMOS C700M har tagits ut ur förpackningen. Tanken är att inspirera konstruktörer på alla nivåer. Eftersom datorchassin bara är så invecklade som tillverkarna kräver finns det alltid utrymme för kreativa experiment. Om moddarna bestämmer sig för att ta anpassningen ytterligare ett steg erbjuder COSMOS-ramen mångsidighet på sandboxnivå. COSMOS C700M höjer fortsatt ribban för egenbyggda datorer genom att inspirera konstruktörer att undvika den traditionella strukturen.

ARGB-belysning

Två parallella remsor med RGB-belysning löper från den övre panelen till den främre panelen, med ARGB-belysning undertill som reflekteras i aluminiumpanelerna.

GRAFIKKORTSFÄSTE MED STIGARKABEL

Grafikkortsfästet kan monteras stående eller liggande på nätaggregatets mittpanel eller M-port. Fästet kan också vinklas från 0 till 90 grader. Dessutom ingår en 400 mm-stigarkabel för möjligheten att kunna ansluta ett vertikalt monterat grafikkort till moderkortet.

OMFATTANDE KABELSKYDDSSYSTEM

De tre medföljande skydden kan placeras antigen på M-porten eller mittpanelen, med möjlighet att montera en SSD-disk eller behållare.

PANELER OCH HANDTAG I ALUMINIUM

Den övre och främre panelen är tillverkade av borstad aluminium, med gjutna aluminiumhandtag (och stativ) som skyddar och stöttar det bärbara chassit.

MÅNGSIDIGT STÖD FÖR VATTENKYLNING

Ett platt radiatorfäste ger större mångsidighet för vattenkylning eftersom den kan monteras på ramens ovan-, fram eller undersida. De två medföljande fästena har stöd för en 420 mm-radiator. Dessutom är det möjligt att montera fläktar och en radiator på vardera sida av fästet.

BRED ANSLUTNINGSBARHET

Till den avancerade I/O-panelen medföljer ett fyrpoligt headsetuttag (ljud + mikrofon), USB 3.1 (Gen 2) typ C-port, ytterligare fyra USB 3.0-portar, hastighetsknapp för PWM-fläkt och en RGB-kontrollknapp.

BÖJD SIDOPANEL AV HÄRDAT GLAS

Den panoramaformade sidopanelen av härdat glas, med två böjda kanter, ger en bred inblick i systemstrukturen.