AOC 24G2U 24" 144Hz

AOC 24G2U:s 144 Hz uppdateringsfrekvens, 1 ms MPRT och FreeSync Premium-stöd eliminerar stuttrande och tårar. Dess 23,8-tums IPS-panel med Full HD-upplösning ger färgprecisa bilder.

MINIMAL DISTRAKTION FRÅN RAMEN FÖR DEN ULTIMATA STRIDSPLATSEN.
Utöka din vy med uppställning av flera skärmar. Den smala gränsen och den ramlösa designen ger minimal distraktion från ramen för den ultimata stridstationen.

144HZ UPPDATERINGSFREKVENS
Utrusta dig med dubbelt så hög bildfrekvens som andra monitorer och säg adjö till bildstotter och suddiga rörelser. Med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz återges varje bild skarpt och i jämn följd, så att du kan rada upp dina skott exakt och uppskatta höghastighetslopp i all sin prakt.

FREESYNC PREMIUM
Njut av den bästa bildkvaliteten även i snabba spel. AMD FreeSync Premium-teknologin ser till att GPU:ns och skärmens uppdateringsfrekvenser är synkroniserade, vilket ger en flytande, tårfri spelupplevelse med högsta prestanda. AMD FreeSync Premium har en uppdateringsfrekvens på minst 120 Hz, vilket minskar oskärpa och skärper bilden för en mer verklighetstrogen upplevelse. LFC-funktionen eliminerar risken för stotter om bildfrekvensen sjunker under uppdateringsfrekvensen.

1MS RESPONSTID
En pixelresponstid på 1 ms innebär hastighet utan smet för en förbättrad upplevelse. Snabb action och dramatiska övergångar kommer att återges smidigt utan effekter av ghosting.

IPS-PANEL
IPS-panelen garanterar en utmärkt tittarupplevelse med verklighetstrogna men ändå briljanta och exakta färger. Färgerna ser konsekventa ut oavsett från vilken vinkel du tittar på skärmen.

2 437 kr inklusive MOMS