Denna sida är utformad för att ge generell information om en särskild kategori. För information om enskilda produkter hänvisa då till hjälpknappen () till höger om konfiguratorn.

Högtalare
Med hjälp av vår webbplats kan du välja flera olika typer av högtalare, från standardhögtalare till lyxiga 7.1-högtalarsystem.

Vad är 2.1, 5.1, 7.1, et cetera?

Standardhögtalare och 2.0-högtalare består av två högtalare för att täcka vänster och höger sida.

2.1-högtalare består av två högtalare och en subwoofer (för bas) som ger datorupplevelsen lite högre kvalitet.

5.1-högtalare består av fem högtalare och en subwoofer (för bas). Fem högtalare gör det möjligt med en högtalare framme till vänster, en framme till höger, en bakom till vänster, en bakom till höger och en mittenhögtalare utöver subwoofern, vilket förbättrar ljudet dramatiskt. Förutsatt att produkten du spelar stöder surroundljud kan du uppleva ljudet på ett mycket mer realistiskt sätt. När du till exempel spelar spel så kan du höra vad som händer bakom dig, och då är det mindre risk att du hamnar i trubbel om fienden smyger sig på dig.

7.1-högtalare består av sju högtalare och en subwoofer (för bas), vilket möjliggör en perfekt ljudupplevelse. Förutom mittenhögtalare och fram- och bakhögtalare till höger och vänster så har du också sidohögtalare till höger och vänster. För mer information och ett diagram, klicka här.