Denna sida är utformad för att ge generell information om en särskild kategori. För information om enskilda produkter hänvisa då till hjälpknappen () till höger om konfiguratorn.

Pixelgaranti
Varje notebookskärm som vi levererar följer ISO-9241-302, 303, 305, 307: 2008 med avseende på pixeldefekter. ISO-standarden tillåter emellertid pixeldefekter och varken tillverkaren eller leverantören kan hållas ansvarig för fel som faller inom ISO-standarden.

Döda pixlar kan vara frustrerande, i synnerhet när du har köpt en dyr, högspecad laptop. För att skydda kunder mot risken att drabbas av en död pixel har vi därför skapat två mycket prisvärda paket som skyddar mot döda pixlar

Rapporterar du in en död pixel inom den tidsperiod som anges på din valda garanti mot döda pixlar, hämtar vi laptopen hos dig och ersätter skärmen med en modell fri från defekter som har likadan eller bättre specifikation. Avgifter för upphämtning och återleverans ingår också tillsammans med alla arbetsavgifter och tjänsten kan användas ett obegränsat antal gånger under garantitiden.

Garantin mot döda pixlar påbörjas den dag du tar emot din order och eventuella döda pixlar måste inrapporteras inom garantitiden för att utbyte ska ske.

Skärmar som är spruckna, skadade eller trasiga omfattas inte av garantin mot döda pixlar, oavsett hur många pixlar som inte fungerar.


Denna garanti täcker inte köp av externa monitorer, endast notebookens skärm täcks.