Krävs ej

Visa produkter

Elimina Series integrerat batteri

Batterilivslängd

Hur länge ett batteri fungerar varierar beroende på de applikationer som används (dvs. avancerad grafik, spel), antalet gånger något sparas eller hämtas från lagringsenheten, mängden minne i den bärbara datorn samt hur många och även vilken typ av applikationer som körs. Ju mer du använder den bärbara datorn, desto kortare blir batteriets livslängd.

Bör jag beställa extrabatterier?

Om du äger en smartphone är du bekant med den nedbrytning av batteriet som sker med tiden och beror på användningen. Detsamma gäller för batterier i bärbara datorer, så du kanske vill överväga att beställa extrabatterier för att förbättra batterilivslängden i framtiden.

Tänk på att många bärbara datorer har integrerade batterier som inte är lätta att avlägsna. När du väljer extrabatterier måste du därför ha möjlighet att avlägsna locket och koppla bort det gamla batteriet, ansluta det nya och sedan sätta tillbaka locket. Detta kommer att kräva en skruvmejsel med ett mycket litet huvud.

Om din bärbara dator vanligtvis används i eller i närheten av hemmet eller kontoret, är det kanske inte en prioritet att beställa extrabatterier. Men om du ofta tar med dig din bärbara dator, till exempel på affärsresor, skolresor, semester, camping etc. (och datorn har ett avtagbart batteri) innebär ett reservbatteri att du kan fortsätta använda din bärbara dator efter ett snabbt batteribyte.

* Bilderna är endast för illustrationssyften.

Modelldetaljer

Antal celler
4
Batteridrift (WH)
54
Lithium Ion
Avtagbart batteri