Min maskin plockas upp av dpd, hur kan jag bäst förbereda det?

Status
Not open for further replies.

MysticMist

Moderator
Staff member
Moderator
Om du använder originalemballagen är maskinen täck under körningen. För att göra körningen så enkel som möjligt har vi några saker du kan hjälpa till med. Om det finns några gamla etiketter eller streckkoder, riva av eller täcka dem med en svart markör. Detta hjälper till att förhindra att operatör skanner fel etikett.
Du kan också skriva ner RMA-numret(med bokstäverna RMA) på paketet. Det gör det lättare för våre anställda i varuhuset att sortera paketet till rätt avdeling.
Dagen då maskinen levereras till operatör skickar DPD dig ett e-post eller SMS med en timmes tidsperiod. Se till att någon är hemma under den tidsperioden och ge DPD fem minuter om de ska vara sent. Det kan vara trafik eller någon annan form av förseningar, men normalt är dessa tidsperioder ganska exakta.

Operatören kommer att ha det nödvändiga pappersarbetet, du behöver inte skriva ut en etikett. Du får inte fysiskt bevis på att maskinen laddas ner, men får istället ett nummer som uppdateras så att du ka spåra paketet på DPDs webbplats. Så fort maskinen kommer till oss får du en automatisk uppdatering på din e-post, så du vet att det är säkert med oss.
 
Status
Not open for further replies.
Top